Zlatko Dalić se o igračima mora brinuti i na autobusu

Šta radi Vida?

Zlatko Dalić se o igračima mora brinuti i na autobusu

Endin Čaušević

Reprezentativci Hrvatske više od pet sati putuju od aerodroma do centra Zagreba gdje ih čeka preko 100.000 navijača.

Navijači su se počeli okupljati jutros oko deset sati, a prvobitno su igrači Hrvatske trebali doći u 14 sati. Ipak, to se nije desilo i igrači već preko pet sati putuju ka Trgu bana Jelačića iako su sletjeli u Zagreb oko 15 sati.

Otvoreni autobus na kojem se nalazi ekspedicija sa Svjetskog prvenstva nalazi se veoma blizu odredišta, a u centru pažnje je Zlatko Dalić. Naime, on mora brinuti o sigurnosti svojih igrača, a to se posebno odnosi na Domagoja Vidu.

Vida se popeo na krov autobusa, a Dalić je odlučio da ga drži za majicu kako bi eventualno spriječio pad svog igrača s autobusa.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi