Ispred stadiona u Bergamu jučer je ostavljena poruka za Josipa Iličića

Navijači Atalante ga dočekali

Ispred stadiona u Bergamu jučer je ostavljena poruka za Josipa Iličića

Edmir Škorić

Nakon pobjeda nad Torinom, Lazijom i Cagliarijem, Atalanta je upisala dva uzastopna poraza u Seriji A.

Prvo je tim iz Bergama poražen od Napolija s 4:1 u gostima, a jučer od Sampdorije kod kuće s 3:1 u utakmici u kojoj je trener Gasperini odmarao neke ključne igrače zbog mečeva u Ligi prvaka.

Bila je to ujedno i prva domaća utakmica u kojoj je igrao Josip Iličić, koji je prvi put bio u početnoj postavi na utakmici protiv Napolija.

Iako na utakmici nije bilo navijača, njemu su navijači Atalante priredili doček i ostavili transparent ispred stadiona na kojem su mu poželjeli dobrodošlicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je slovenski reprezentativac imao privatnih problema i da je u jednom trenutku navodno čak i razmišljao o završetku karijere, ali ta faza je sada iza njega i on se vratio na terene, na radost svih navijača Atalante, ali i zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi