Vratio se malo teži, ali psihički spreman: Iličić će i dalje igrati
Foto - EPA

Neće se oprostiti

Vratio se malo teži, ali psihički spreman: Iličić će i dalje igrati

M. Šljivak

Josip Iličić nije nastupio za ekipu Atalante u četvrtfinalu Lige prvaka.

Zbog psihičkih problema Iličić je napustio Bergamo neposredno pred odlazak ekipe u Lisabon, a nakon što je odmorio od svega, sjajni fudbaler se vratio u Italiju i usprkos svim natpisima o kraju karijere, spreman je da se vrati na teren

Atalanta mu je dala vremena koliko god želi da se odmori. Neće previše forsirati njegov povratak, a svakako je Iličić trenutno i fizički nespreman jer se vratio sa nekoliko kilograma viška.

Očekuje se da će mu biti potrebno barem mjesec dana da se vrati u formu. Novembar je mjesec kojeg u Atalanti ciljaju za povratak Slovenca na teren i svakako da će on predstavljati veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iličić je prošle sezone u 34 nastupa zabio 21 gol za Atalantu i dio je ekipe koja će zauvijek ostati upamćena po odličnim igrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi