Istanbulski velikani vode bitku za Brazilca

Ponude za Luiza Adriana

Istanbulski velikani vode bitku za Brazilca

Midhat Šljivak

Istanbulski velikani Galatasaray i Fenerbahče žele u svojim redovima vidjeti napadača Milana Luiza Adriana.

Sjajnom 28-godišnjem napadaču nedavno je propao transfer u kinesku Superligu, ali zato mu novih ponuda ne nedostaje.

Nekoliko ih je dobio iz Bundeslige. Wolfsburg i Schalke su zainteresovani za njegove usluge, a danas su se u trku za njegovo dovođenje uključili slavni turski klubovi, Galatasaray i Fenerbahče.

Fener još uvijek nije poslao službenu ponudu, ali zato Galata jeste. Nude 500.000 eura za posudbu do kraja sezone i otkup ugovora na kraju, kojeg bi platili devet miliona eura.

Brazilac očajnički želi napustiti Milan u kojeg je stigao proteklog ljeta iz Shakhtara. Njegov transfer treba očekivati do kraja prelaznog roka i odlazak je sasvim izvjestan.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ove sezone je Adriano odigrao 21 meč za Rossonere, te je postigao pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi