Dinamo "mora" pobijediti u Puli, a Jakirović zvijezdu ostavio na klupi - Sad mu prijeti otkaz
Sergej Jakirović, bivši trener Zrinjskog, nalazi se pred otkazom. (Foto: EPA)

Modri nemaju pravo na novi kiks

Dinamo "mora" pobijediti u Puli, a Jakirović zvijezdu ostavio na klupi - Sad mu prijeti otkaz

Edmir Škorić

U 17:10 sati igraju Istra i Dinamo, a trener Zagrepčana Sergej Jakirović napravio je "pomalo čudan potez".

Dinamo je očajno otvorio drugi dio sezone pošto je izgubio sa 3:0 od Lokomotive na Maksimiru, pa su Modri saad u situaciji da moraju da pobijede u Puli u utakmici 20. kola HNL-a koja se igra danas od 17:10h.

Vjeruje se da bi eventualni neuspjeh Dinama mogao biti i presudan u borbi za titulu, ali da bi definitivno koštao Jakirovića posla i da u Zagrebu uveliko već razmišljaju o novom treneru.

Jakirović je iznenadio početnim sastavom protiv Istre, pa je na klupi ostavio zvijezdu Martina Baturinu, pa umjesto njega od prve minute igra Marko Bulat.

Kod Istre nema glavnog igrača Ante Ercega, a u prvih 11 je bivši igrač Sarajeva Advan Kadušić.

Oglasi

Dinamo nema pravo na kiks, pošto za liderom Hajdukom zaostaje sedam bodova, iako doduše ima utakmicu manje od rivala iz Splita. Druga je Rijeka sa 38 bodova, odnosno s tri boda zaostatka za Hajdukom.

Atmosfera među Modrima nije najbolja. Nedavno su ostali bez željenog pojačanja Josipa Brekala, a da im stvar bude još gora, on je odlučio da potpiše za Hajduk i bit će veliko pojačanje Splićana koji su ranije predstavili i Ivana Perišića iz Tottenhama.

Istra 1961 - Dinamo

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Istra 1961: Majkić - Kadušić, Marešić, Majstorović, Devetak - Petrusenko, Mlinar, Maurić - Ekong, Vuk, Filet

Dinamo: Zagorac - Ristovski, Živković, Theophile, Perković - Sučić, Ademi - Kaneko, Bulat, Hoxha - Petković

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi