Istočna tribina stadiona Grbavica dobija krov, rok za realizaciju 150 dana

Danas potpisan ugovor

Istočna tribina stadiona Grbavica dobija krov, rok za realizaciju 150 dana

Samir Mlaćo

Iz FK Željezničar danas su potvrdili da su se stekli svi uvjeti za izgradnju krova istočne tribine stadiona Grbavica.

Danas je u Plavom salonu potpisan i ugovor.

"Za izvođača radova putem tendera kojeg je Klub objavio izabrana je kompanija GMC d.o.o. iz Usore, Bosna i Hercegovina, a ukupna vrijednost radova iznosi 816.739,23 KM sa uključenim PDV-om. Sredstva za natkrivanje istočne tribine obezbjeđena su od strane evropske asocijacije UEFA, a posredstvom NS/FS BiH na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem.

U sklopu aktivnosti prethodno je potpisan i Aneks sporazuma između NS/FS BiH i FK Željezničar o nastavku radova na Stadionu Grbavica s ciljem poboljšanja stadionske infrastrukture.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem želimo poslati jasnu poruku da Klub neće stati na infrastrukturnim projektima, kao ni na dovođenju adekvatnih pojačanja i ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, te se zahvaljuje navijačima na podršci", istakli su iz FK Željezničar.

Rok za realizaciju je 150 dana, te je jasno da će stadion Grbavica dobiti još ljepši izgled. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes1921
Velik si Željezničare!!!
1 21
bistrik87
sve im ljudi daju i poklanjaju a imaju obraza da iste pljuju
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi