Sergej Barbarez nije puno mijenjao - Ovih 11 kreće protiv Italije

Druga utakmica za novog selektora

Sergej Barbarez nije puno mijenjao - Ovih 11 kreće protiv Italije

Edmir Škorić

Fudbalska reprezentacija BiH u 20:45 sati u Empoliju igra prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije Italije.

Nakon 3:0 poraza od Engleske u Newcastleu, fudbalska reprezentacija naše zemlje sada će odmjeriti snage sa još jednim velikim favoritom.

Novi selektor Sergej Barbarez za večeras na teren šalje ovih 11 fudbalera: Pirić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Katić, Bičakčić, Mujakić, Šarić, Tahirović, Hajradinović, Gigović i Demirović.

Evidentno je da ima promjena. Pirić je na golu umjesto Vasilja, Mujakić umjesto Radeljića, ali čini se ad ćemo ponovo igrati u istom sistemu.

Italijani u sastavu: Donnarumma, Darmian, Buongiorno, Calafiori, Bellanova, Jorginho, Fagioli, Cambiaso, Fratessi, Chiesa i Scamacca.

Bh. reprezentativci pokušat će da zaustave negativnu seriju od pet poraza i u svakom od tih mečeva primili su najmanje dva gola.

Italijani imaju dosta dobre rezultate u posljednje vrijeme, ali su razočarali navijače u posljednjem meču protiv Turske. Bilo je 0:0, ali Azzurri skoro da nisu ništa uradili u napadu. Njih na Euru čekaju dueli sa Hrvatskom, Španijom i Albanijom.

Top Komentari

Dtox
Pape je hefno bio u pravu, mi se Ne znamo braniti, ali ovaj pokeras ko bivo sve u odbranu.
0 0
BoSniaN_BuLL
Uuuu hajmooo, za mene svaka utakmica od reprezentacije kao neko prvenstvo, nema veci dan nego kada reprezentacija igra! !Bosna i Hercegovina!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi