Sky Sports tvrdi da znaju sastav Italije i odlučili su ga javno otkriti

Pred finale Eura protiv Engleske

Sky Sports tvrdi da znaju sastav Italije i odlučili su ga javno otkriti

Endin Čaušević

Italija i Engleska sutra igraju finalnu utakmicu Evropskog prvenstva na londonskom Wembleyju.

Ljubitelji fudbala su prethodnih mjesec dana mogli uživati u odličnim utakmicama Evropskog prvenstva, a sutra nas još očekuje finalni meč u kojem se sastaju Italija i Engleska.

Finale Eura igra se na Wembleyju i jasno je da će Englezi imati mnogo veću podršku jer igraju na svom terenu, te se nadaju da konačno mogu do titule prvaka Evrope.

Na tribinama bi trebalo biti oko 65.000 navijača, a od toga će Italija imati podršku od svega 10.000 navijača koji su dobili dozvolu da prate utakmicu.

Većinim su to Italijani koji žive u Engleskoj ili Irskoj, te je njima pripalo 9.000 ulaznica, a samo hiljadu navijača iz Italije dobilo je pravo da doputuje u London zbog rigoroznig epidemioloških mjera koje su na snazi na Otoku.

Utakmica između Italije i Engleske igra se sutra od 21 sat, a mediji već špekulišu od početnim sastavima.

Oglasi

Engleski Sky Sports tako tvrdi da je sastav Italije "procurio" u javnost i da se zna ko će sutra početi meč od prve minute u ekipi Azzurra. Oni tvrde da će Italija igrati u formaciji 4-3-3 baš kao i protiv Španije.

Sky Sports je objavio da Roberto Mancini neće mijenjati apsolutno ništa u odnosu na meč protiv Španije jer je bio zadovoljan igrom svoje ekipe u polufinalnoj utakmici.

Mogući sastav Italije: Donnarumma, Di Lorenzo, Chiellini, Bonucci, Emerson, Verratti, Jorginho, Barella, Chiesa, Insigne, Immobile.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Također, poznate su i kvote za sutrašnji finalni meč koje su poprilično izjednačene. Inače bi Italijani bili favoriti, ali pošto Englezi igraju na svom terenu jasno je da imaju blagu prednost.

Kvote za sutrašnji meč Italije i Engleske možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Volio bi da Žabari uzmu Euro jer su mi Englezi PREPOTENTNI i UFURANI previše za moj ukus , i na kraju krajeva Italija je BLIŽI komšija/ susjed od UK-a tj Engleske. Italija 2 : 1 Engleska p.s. nikada nisam igrao kladionicu ali vjerujem da će talijani biti PRVACI EUROPE
2 2
user1622421016
Talijani 100%,good luck ITALIA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti