Englezi sigurni da osvajaju EURO kada su vidjeli gdje je smještena reprezentacija Italije

Slučajno ili ne?

Englezi sigurni da osvajaju EURO kada su vidjeli gdje je smještena reprezentacija Italije

Endin Čaušević

Italija i Engleska sutra igraju na Wembleyju veliko finale Evropskog prvenstva.

U prethodnih mjesec dana mogli smo uživati u fantastičnim utakmicama Evropskog prvenstva, a do kraja turnira ostalo je samo još da se odigra finalna utakmica.

Finale se igra sutra od 21 sat na londonskom Wembleyju kada će se za titulu prvaka Evrope boriti Italija i Engleska.

Italijani bi sigurno bili favoriti za titulu da se meč igra na nekom neutralnom terenu, ali s obzirom da su Englezi kod kuće onda je jasno da oni imaju blagu prednost u sutrašnjem finalu.

Reprezentacija Italije danas je doputovala u London gdje će večeras odraditi posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.

U Engleskoj vlada nevjerovatna euforija jer je njihova reprezentacija konačno u finalu i javnost u ovoj zemlji vjeruje da konačno Englezi mogu osvojiti titulu prvaka Evrope.

Oglasi

Na društvenim mrežama navijači Engleske su počeli pisati da sigurno osvajaju EP kada su vidjeli gdje su smješteni igrači Italije.

Naime, Italijani će do meča boraviti i trenirati u trening centru Tottenhama, a to je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naravno, Tottenham je poznat kao klub koji nikada ne osvaja trofeje, a navijači u Engleskoj se nadaju da će se ovo "prokletstvo" odraziti i na selekciju Azzurra, te da će oni pognutih glava vratiti se kući.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Također, poznate su i kvote za sutrašnji finalni meč koje su poprilično izjednačene. Inače bi Italijani bili favoriti, ali pošto Englezi igraju na svom terenu jasno je da imaju blagu prednost.

Kvote za sutrašnji meč Italije i Engleske možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

K79
A glavni napadač Engleske igra u Tottenhamu znači englezi gube definitivno hahahaha
5 0
Bordoakapitar
Englezi su tradicionalno supci!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi