Motivisani i potpuno spremni Italijani trenirali na Grbavici

Žele pobjedu sutra

Motivisani i potpuno spremni Italijani trenirali na Grbavici

E. Škorić

Iako zvuči kao floskula, nogometaši italijanske reprezentacije zaista izgledaju jako motivisano i spremno za sutrašnju utakmicu.

Azzurri su večeras trenirali na stadionu Grbavica na kojem će se sutra od 20:45 sati odmjeriti snage sa bh. reprezentacijom u posljednjoj rundi Lige nacija.

Bez Roberta Mancinija, koji je u izolaciji zbog pozitivnog testa na koronavirus, Italijani su trenirali, djelovali su potpuno motivisanom, prepuni samopouzdanja i uvjereni da će sutra ostvariti pobjedu i ostati na prvo mjestu.

"Ovo je jako bitna utakmica za nas, jer smo dali sve od sebe da dođemo do prvog mjesta, sutrašnja utakmica će biti tačka na i, želimo ostvariti dobar rezultat", rekao je Mancinijev pomoćnik Evani na press konferenciji održanoj neposredno prije početka zvaničnog treninga.


Top Komentari

Rajvosa2019
To je taj pobjednicki mentalitet koji Italijani imaju a mi mozemo trenutno o tome sanjati - svaku i prijateljsku tekmu ozbiljno kontaju i daju sve od sebe - kod nas je nazalost sasvim druga prica
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi