Italijan dogovarao uvjete transfera u Chelsea

Abramovič pronašao zamjenu?

Italijan dogovarao uvjete transfera u Chelsea

Čelnici Chelseaja su, prema natpisima The Suna, pronašli zamjenu za Josea Mourinha. 

Londonski klub ove sezone bilježi rezultate ispod svih očekivanja i trenutno se nalazi tek na 16. poziciji, a rasplet cijele situacije mogao bi rezultirati promjenom na trenerskoj poziciji. 

Ako je vjerovati The Sunu, Mourinha će najvjerovatnije na klupi Chelseaja naslijediti Carlo Ancelotti koji je u utorak navečer primijećen u londonskom restoranu Quattro Passi kako razgovara s predstavnicima kluba oko uvjeta moguće saradnje. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Italijanski trener trenutno je bez posla nakon otkaza u Real Madridu i nije isključeno da se vrati u klub s kojim je 2010. godine osvojio dvostruku krunu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije