Italijani otkrili šta je Cristiano Ronaldo dobacio Sarriju dok je izlazio s terena

Bijesan zbog izmjene odmah otišao u svlačionicu

Italijani otkrili šta je Cristiano Ronaldo dobacio Sarriju dok je izlazio s terena

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Milan sa 1:0 u derbiju 12. kola Serije A.

Stara dama je uz dosta muke uspjela da osvoji tri boda i nastavi bitku s Interom za prvo mjesto. Juve je do pobjede stigao u 77. minuti kada je jedini gol na meču postigao Paulo Dybala.

Međutim, detalj koji je obilježio sinoćnju utakmicu desio se u 55. minuti. Tada je Maurizio Sarri na iznenađenje svih iz igre odlučio da izvede Cristiana Ronalda, a umjesto njega na teren je ušao upravo Dybala.

Ronaldo je i sam bio u šoku kada je vidio da on ide van terena, te se jasno na njegovom licu moglo vidjeti da je itekako ljut. Portugalac nije ni otišao do klupe za rezervne igrače, te je samo produžio pravo u svlačionicu.

Bilo je odmah jasno da je Ronaldo dobacio nešto Sarriju dok je izlazio s terena, a italijanski mediji su uspjeli saznati šta. Ronaldo je rekao "vai pra o caralho" dok je prolazio pored Sarrija što na portugalskom znači "od*ebi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi su saglasni da bi Sarri trebao porazgovarati s Ronaldom, te ga čak kazniti za takvo ponašanje i dobacivanje. No, šta će trener Stare dame odlučiti ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
prolazi i Ronaldovo vrijeme
4 1
makke07
Vijest prije ovoga je bila da je sam tražijo izmjenu,nema smisla onda da psuje sarriu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi