Vraća li se isusni fudbaler među Zmajeve?

Italijani se raspisali: "Lulić - Bosna, drugi dio"

16

Komentari (16)

krilo
krilo
krilo
Lulic je dobar igrač nema šta ali samo u Lacio, davno on nije ništa pokazao za Reprezentaciju! Pogledajte malo bolje od Brazila pa na ovamo kada je nešto uradio?
Emir
Nije valjda pozelio cevapa, baklava i hurmasica??? Stvarno ako se vrati budala je
Mowzilla
Pametan potez Bajevića ako ima istine u ovim štampama...
Bhf111
Bice nam od velike pomoci. Ne smijemo se tako lako odricati legendi. I kad pristane da igra i pogrijesi 2 lopte svi cemo mu yebati mater. Takav smo narod
edo111
I TE KAKO KORISTAN,ON IMA SJAJAN DRIBLING JEDAN NA JEDAN,STVORICE PUNO PROSTORA NA LIJEVOJ STRANI,TO JE SIGURNO
Mele
Kad bi Kolasinac odigrao kao u Arsenalu, lijeva strana bi razbila protivnika sigurno sa njim i Lulicem..
Chupy
Jesmo jaki u pm da se odricemo Lulica u Ibisevica kad je bas potrebno! Hvala dragom Bogu Dzeko nikad povrijedjen, covjek kao da je od kamena. Kad se on povrijedi, mozemo u napad staviti "racku od ovce"!! Al et, nasa posla.
infinity2612
Niko se nije odrekao. Lnudi rekli ne reprezentaciji
Chupy
Pod odreci sam mislio drug da se savez nije ni trudio da ih zadrzi sto je duze moguce. Kada s nekim razgovaras, postoji sansa da taj neko, ko je nesto odlucio, da promijeni misljenje.
Ne sikiraj se tu je Hodzic kao alternativa za Dzeku, Hodzic u spicu napada moze zajedno sa Dzekom, dakle formacija BH reprezentacie za baraz bi bila 4 - 4 - 2 u spicu Dzeko i Hodzic kao sto rekoh, jos ako Dilaver bude igrao uz povratak Lulica, garant bit cemo solidno spremni za baraz.
Garant da ce se Lulic vratiti u BH reprezentacii jer Bajevic je veliki autoritet u svijeta fudbala ili nogometa.
zhenidrag
Vrati se Senade od Bosne ako ti je do Bosne i Hercegovine i spašavaj EURO pa kad se kvalificiramo moreš se parjat nakon prvenstva.
tuzlaak
Bilo bi top...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.