Italijanski drugoligaš zainteresovan za Demirovića?
EPA

Bh. napadač trenutno u Alavesu

Italijanski drugoligaš zainteresovan za Demirovića?

Mladi reprezentativac BiH Ermedin Demirović želja je Chieva iz Verone, pišu italijanski mediji.

Demirović se nakon odrađene posudbe u Almeriji vratio u svoj Alaves, no kako su male šanse da dobije ozbiljniju minutažu, nije isključeno da ponovo promijeni sredinu.

Italijanski mediji, uključujući i ugledni Tuttomercatoweb, navode kako se za 21-godišnjeg Demirovića interesuje Chievo koji u vrhu napada već imaju dvojicu napadača s ovih prostora - Sergeja Grubca i Filipa Đorđevića.

Sve je ovo, naravno, još u domenu špekulacija, a Demirovićevo ime se prethodnih sedmica dovodilo u vezu i sa Avellinom koji se takmiči u trećem rangu italijanskog fudbala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Alavesu su, podsjetimo, Demirovića pored Almerije slali još na posudbu u RB Leipzig.

Top Komentari

19211921
italijanski mediji prenose da je chievo zagrijan za Elijana Demirovica, slovenca iz Interove omladinske skole, a ne naseg Ermedina...
1 0
GMOKokosh
Hadzija dovedi ga u Sarajevo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi