Talentovani igrač Chieva odbio novi ugovor jer želi preći u Bayern
Vignato je prošle sezone odigrao 10 utakmica u Seriji A

Čelni ljudi italijanskog kluba u nezgodnoj situaciji

Talentovani igrač Chieva odbio novi ugovor jer želi preći u Bayern

S. Pašalić
Teme:

Bayern bi mogao bez odštete dovesti mladog talentovanog igrača Chieva Emanuela Vignata.

Ovaj 18-godišnji veznjak je prošao sve omladinske selekcije Chieva, a prošle sezone je za ovaj klub upisao i 10 nastupa u Seriji A, te je bio strijelac jednog gola.

Međutim, on sa italijanskim klubom ima ugovor do ljeta 2020. godine, a prema pisanjima medija Vignato nema namjeru da produži ugovor sa Chievom jer želi potpisati za Bayern.

Predsjednik Chieva je pomalo ljut zbog situacije koja je nastala jer je ona jako nepovoljna za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Bayern će vjerovatno ponuditi puno manju sumu od one koju bi Chievo želio dobiti za ovog igrača pa sada italijanski klub mora odlučiti da li da prihvati bilo kakvu ponudu jer inače postoji mogućnost da Vignato narednog ljeta ode kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi