Italijanski gigant želi dovesti preporođenog Ben Arfu

Ove sezone blista u dresu Nice

Italijanski gigant želi dovesti preporođenog Ben Arfu

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa ove sezone blista u dresu Nice, koja nakon 14. kola zauzima sjajno treće mjesto na tabeli Ligue 1.

Njegove ovosezonske igre nisu ostale neprimijećene, a dokaz za to je i interesovanje slavnog Intera, koji ovog 28-godišnjaka želi angažovati već na zimu.

Nakon velike krize kroz koju je Ben Arfa prolazio igrajući u Premiershipu, dolaskom u Nicu je oživio svoju karijeru i ponovo podsjetio na dane kada je važio za jednog od najvećih francuskih talenata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se Hatem Ben Arfa nakon samo jedne polusezone odigrane u Nici odlučiti na odlazak iz kluba koji je zaslužan za njegov povratak na veliku scenu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti