Inter u januaru dovodi Mertensa?

Žele ga već duže vrijeme

Inter u januaru dovodi Mertensa?

Adnan Beganović

Belgijski reprezentativac i fudbaler Napolija, Dries Mertens, nalazi se na meti Intera.

Prema pisanju italijanskih medija Inter će u januarskom prelaznom roku u svoje redove pokušati dovesti fudbalera Napolija.

Navodno je i Mertens zainteresiran za prelazak u Inter pošto bi povećao svoju platu sa 1.2 na 2 miliona eura uz određene bonuse.

Belgijskom reprezentativcu ugovor s Napolijem ističe sredinom 2018. godine, tako da će ukoliko dođe do transfera, Napoli sasvim sigurno dobro zaraditi.

Podsjetimo, Inter je i u protekla dva prelazna roka pokušavao dovesti Mertensa, ali predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis nije htio pojačavati konkurenciju za Scudetto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovoj sezoni Mertens je za Napoli odigrao 12 utakmica u svim takmičenjima i pritom je postigao četiri gola uz dvije asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti