Italijanski mediji: Milan Đurić na radaru Lazija?

Bh. reprezentativac sve traženiji

Italijanski mediji: Milan Đurić na radaru Lazija?

Teme:

Lazio traga za kvalitetnim centraforom koji bi zaoštrio konkurenciju u timu, a italijanski mediji tvrde da bi izbor mogao pasti na našeg Milana Đurića. 

Korpulentni napadač bh. reprezentacije je izrazio želju da promijeni sredinu u januarskom prijelaznom roku, a već u ovom trenutku postoji nekoliko klubova koji namjeravaju poslati zvaničnu ponudu na adresu Cesene.

Ako je vjerovati pisanju portala TuttoMercatoWeb.com, naredna destinacija u karijeri Milana Đurića mogao bi biti Lazio i kako se navodi trener Stefano Pioli će njegove nastupe pomno pratiti do kraja polusezone. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đurić je pažnju na sebe skrenuo nastupima u kvalifikacijskim utakmicama protiv Velsa i Kipra, a osim Lazija među zainteresovanim klubovima još se spominju Standard iz Liježa i St. Etienne. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.