Navijači Lazija donijeli deset vreća gnojiva na trening
EPA

Nezadovoljni rezultatima

Navijači Lazija donijeli deset vreća gnojiva na trening

Teme:

Navijači rimskih klubova u posljednje vrijeme sve više vode brigu o prehrani svojih fudbalera. 

Nakon što Džeko, Pjanić i društvo od navijača dobili 50 kilograma mrkve uz poruku: "Jedite, zečevi", njihovi gradski rivali su ovaj put prošli mnogo gore i trening pred meč sa Sampdorijom neće po dobrom pamtiti.

Naime, navijači Lazija su izgubili strpljenje sa ovosezonskim rezultatima i odlučili su ispred ulaza u trening-kamp Formello postaviti nekoliko transparenata uvredljive prirode i pitom istresti deset vreća gnojiva. 

"Tjerante nas da se davimo u go**ima, ali prvo ćemo mi vas natjerati da ih pojedete", pisalo je ispred "poklona" navijača Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Potez navijača nimalo ne čudi, jer Lazio nakon dosadašnjeg dijela prvenstva u italijanskoj Seriji A nalazi tek na 13. poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.