Italijanski mediji otkrili kako će izgledati sastav Juventusa

Gostuju Chievu

Italijanski mediji otkrili kako će izgledati sastav Juventusa

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Italije ekipa Juventusa danas otvara novu sezonu Seriji A, a u okviru prvog kola izabranici Massimiliana Allegrija igraju na gostovanju protiv Chieva.

S velikim nestrpljenjem početak Serije A čeka se već nekoliko sedmica, a sve od trenutka kada je Cristiano Ronaldo potpisao za Juventus. Portugalac je nakon devet godina napustio Real Madrid i odlučio je da će Juve biti njegov novi izazov u karijeri.

Stara dama danas igra u Veroni protiv Chieva i jasno je da će željeti pobjedom otvoriti novu sezonu. CR je u centru pažnje jer se mnogi raduju njegovom debiju i sada je već jasno da će na terenu biti od prve minute. Prema pisanju italijanskih medija u startnoj postavi će biti i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Vjerovatni sastav Chieva: Sorrentino, Cacciatore, Tomović, Bani, Barba, Rigoni, Radovanović, Hetemaj, Birsa, Giaccherini, Stepinski.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Juventusa: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanić, Bernardeschi, Douglas Costa, Dybala, Cristiano Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi