Italijanski mediji: Witsel novi igrač Napolija?

Belgijanac na korak od Napulja

Italijanski mediji: Witsel novi igrač Napolija?

E. Čaušević

Italijanski mediji prenijeli su danas da će Axel Witsel svoju karijeru nastaviti u Seriji A.

Kako pišu mediji u Italiji ovaj belgijanski fudbaler nalazi se na korak od Napolija. Navodno, Witsel je dogovorio sve uslove ugovora sa ovim klubom, te ga od potpisa dijele samo ljekarski pregledi. 

Napoli bi za usluge ovog igrača Zenitu trebao platiti oko 20 miliona eura uz dodatne bonuse tokom prve sezone. Kako piše Football Italia, ovaj igrač bi sa Napolijem trebao potpisati ugovor na četiri sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se govorilo na početku da će najvjerovatnije u Romu, čelnici Napolija bili su konkretniji, te su odmah ostvarili kontakt sa Witselom. Belgijanac ne želi još uvijek da otkrije gdje će igrati naredne sezone, ali je potvrdio da će napustiti Zenit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi