Ponuda iz Torina za bh. veznjaka
Foto: EPA

Krunić pred velikom odlukom

Ponuda iz Torina za bh. veznjaka

Midhat Šljivak

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić (24) dobio je nekoliko zaista sjajnih ponuda za nastavak karijere.

Ovaj 24-godišnji veznjak privukao je veliku pažnju na sebe igrama u dresu Empolija sa kojim je izborio ekpresan povratak u Seriju A.

Interes italijanskih klubova za Krunića je doista veliki. Atalanta se odavno spominje kao njegov novi klub, ali cifra od osam miliona eura je za sada prevelika za ekipu iz Bergama.

Dok se Atalanta nećka Torino bi mogao završiti posao sa Empolijem. Trener ovog tima Walter Mazzarri vidi bh. veznjaka kao idealan dodatak svom timu i pokušaće da ga angažuje do kraja prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Atalante i Torina interes za reprezentativca BiH pokazuju još Fiorentina, Genoa, Sampdoria, Sassuolo i Udinese.

Top Komentari

Krajisnik11
Moze Rade i za Reala
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi