Iturbe se vraća u Italiju, ali ne u Romu

Vučica nudi Iturbea čelnicima Milana

Iturbe se vraća u Italiju, ali ne u Romu

Endin Čaušević

Fudbaler Rome Juan Iturbe do kraja sezone nastupa na posudbi u Bournemouthu, ali će se na ljeto najvjerovatnije vratiti u Seriju A.

Ipak, teško da će Iturbe ponovo pronaći mjesto u ekipi Rome koja je spremna da ga pusti u neki drugi klub. Prema pisanju italijanskih medija čelnici Vučice ponudili su Milanu Iturbea u zamjenu za Stephana El Shaarawyja koji trenutno igra u Romi na posudbi iz Milana.

Ukoliko Roma bude željela na kraju sezone za zadrži El Shaarawyja morat će na račun Rossonera uplatiti oko 13 miliona eura. Ali, Roma je spremna da u zamjenu za ovog fudbalera ponudi Iturbea koji nije ispunio očekivanja Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Male su šanse da Iturbe ostane u Bournemouthu jer bi u tom slučaju engleski klub Romi trebao platiti 22 miliona eura da otkupi njegov ugovor. Iturbe je pružao sjajne partije u Veroni, ali se dolaskom u Romu u potpunosti izgubio sa fudbalske scene.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi