Siniša Mihajlović nastavlja saradnju sa Rosonerima

Igrači stali uz trenera

Siniša Mihajlović nastavlja saradnju sa Rosonerima

D. Vejo

U zadnjih nekoliko dana puno se špekulisalo o tome kako bi svakog trena strateg crveno-crnih Siniša Mihajlović mogao napusiti tim i otisnuti se u potragu za novom sredinom. Svi su bili za to da ostane osim ni više ni manje nego Silvia Berlusconia koji je bio jako skeptičan po tom pitanju.

Ovakvoj odluci ponajviše su presudili igrači Milana. Naime, nakon što su se na sastanku našli sa Berlusconijem, uspjeli su da ga ubjede i ostave utisak kako je on zaista pravi kormilar ovog tima, te da nema potreba za dovođenje novog imena na mjesto trenera.

Razmišljanje i odluku igrača Berlusconi je prihvatio ali ne rado. Glavni protagonista njegovog odlaska smirio je strasti i pružio ruku srpskom stručnjaku te su odlučili da nastave saradnju.

Milan se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli, a primarni cilj kluba je plasman u Evropu. Gdje im je kako kažu i mjesto. Ukoliko se desi takav scenario, Mihajlović bi ostao na klupi i vjerovatno produžio ugovor sa čelnicima kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema informacijama koje kruže, a ukoliko se ostvare svi zahtjevi ugovor bi Mihajlović mogao produžiti do 2018. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi