Orenburg slavio, Ivan Bašić upisao asistenciju

Bh. veznjak

Orenburg slavio, Ivan Bašić upisao asistenciju

Eldar Ganibegović

Danas je Orenburg upisao pobjedu, a svoj doprinos dao je i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ivan Bašić, koji je upisao asistenciju.

U okviru 24. kola ruske Premier lige Orenburg ja slavio s 3:1 protiv Nižnji Novgoroda.

Orenburg je do prednosti stigao već u drugoj minuti. Strijelac je bio Obukhov.

Upravo umjesto njega je Ivan Bašićč ušao u 39. minuti, a samo četiri minute kasnije gosti preko Bosellija dolaze do poravnanja.

Adamov je u 51. minuti pogodio za 2:1, da bi tačku na i pogotkom u 87. minuti stavio rezervista Marin.

Upravo za treći pogodak je asistirao Ivan Bašić, te tako dao svoj doprinos ovom trijumfu.

Oglasi

Treba svakako dodati da je susret na klupi za rezerve proveo drugi bh. reprezentativac u timu Orenburga, Renato Gojković.

Poslije ove utakmice Orenburg je na 12. poziciji s 26 bodova, dok je Novgorod s dva boda više na desetoj.

Premier liga, Rusija, 24. kolo:

Orenburg - Nižnji Novgorod 3:1

Orenburg (4-3-3): Sysuev; Adamov, Perez, Khotulev, Goglichidze; Vera, Mikhailov, Florentin; Mansilla, Obukhov, Thompson.

Nižnji Novgorod (3-5-2): Nigmatullin; Aleksandrov, Kakkoev, Gluschenkov; Kalinski, Maiga, Stamatov, Ermakov, Karapuzov; Graf, Troscheckin.

Top Komentari

single1992
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi