Bubalo nakon pobjede protiv Mladosti: "Imali smo više sreće nego pameti"

Haračić junak gostiju

Bubalo nakon pobjede protiv Mladosti: "Imali smo više sreće nego pameti"

E. Čaušević

GOŠK je danas u gostima pobijedio Mladost iz Doboja kod Kaknja sa minimalnih 1:0.

Junak ekipe iz Gabele bio je Dženan Haračić koji je u samom finišu meča pogodio iz penala za 1:0 i tako je donio vrijedna tri boda svojoj ekipi.

Nakon utakmice svoj ostvrt na važnu pobjedu za SportSport.ba dao je i trener gostujućeg tima Ivan Bubalo.

"Jako težak teren i protivnik. Mi smo to znali i mogu reći da domaćin ne zaslužuje da bude na ovoj poziciji. Jako teška utakmica i mogu reći da smo imali više sreće nego pameti. Naš golman je odbranio na 0:0 penal i desetak minuta poslije smo mi dali gol iz penala i odnijeli smo tri boda, ali mislim da je ovo jedna od naših lošijih predstava ove sezone", rekao je Bubalo.

GOŠK je trenutno prvi na tabeli, da li je cilj ekipe iz Gabele ulazak u Premijer ligu?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ne znam koliko puta sam ponovio otkako sam došao u GOŠK da idemo iz utakmice u utakmicu i svaku ćemo pokušati pobijediti. Šta će nam to donijeti na kraju, ako nam donese plasman u Premijer ligu niko sretniji od nas, ali nemamo neki imperativ da strogo ganjamo prvo mjesto. Ovo nam je danas jedna od loših predstava mislim da nismo ni zaslužili tri boda i da je remi bio najrealniji. No, pobjedi se ne gleda u zube".

GOŠK je prvoplasirani u dosadašnjem dijelu i ima 21 osvojen bod, a drugoplasirani Igman ima jedan bod manje.

Top Komentari

user1605368976
Mamic ne čudo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti