Ivan Bubalo preuzeo NK Solin

Ranije radio u Zrinjskom

Ivan Bubalo preuzeo NK Solin

Bh. trener Ivan Bubalo potpisao je ugovor s hrvatskim drugoligašem NK Solin. Pomalo iznenađujuće, priznao je i sam Bubalo.

''Moram priznati da jeste iznenađujuće. Ne poznajem ljude, ne poznajem ligu, ali sam željan izazova. Prihvatio sam ponudu, mislim da je liga kvalitetna bez obzira što druga, pa ćemo vidjeti. Jesam iznenađen, ali sa druge strane očito da je netko pratio moj rad i da je to neka moja satisfakcija za sve ono što sam do sada napravio. Ekipa se nalazi na 16. mjestu, ljudi u klubu misle da ne zaslužuju to mjesto, glavni je cilj da se osigura opstanak. Uspio sam koliko je to moguće u kratkom roku vidjeti kakva je situacija sa igračkim kadrom, neke igrače poznajem, ima nekih koji su igrali u Premijer ligi BiH'', kazao je Bubalo.

Bubalo prema prvim dogovorima ostaje do kraja polusezone, a ako se stvari budu razvijale kako treba postoji mogućnost da se suradnja nastavi.

''Vjerujem da možemo izboriti opstanak'', istaknuo je mladi stručnjak.

U klubu će ga čekati ostatak stručnog stožera koji je već radio sa ekipom i poznaje i igrače.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

''S nestrpljenjem čekam prve treninge, imam određenog iskustva, ali do sada nisam radio u nekoj ekipi vani pa ćemo vidjeti. Mislim da je ovo izazov u mojoj karijeri'', zaključio je Bubalo.

Ivan Bubalo je dijete Zrinjskog, dvije godine bio je član stručnog stožera HŠK Zrinjski. Dobar dio svoje trenerske karijere Bubalo je proveo na klupi Branitelja, u stručni stožer Zrinjskog je stigao početkom 2017. godine kada je momčad preuzeo Ivica Barbarić te je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka u sezoni 2017./2018. pod vodstvom Blaža Sliškovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi