Razilaze se Boris Pavić i Solin

Ranije radio u Premijer ligi BiH

Razilaze se Boris Pavić i Solin

Boris Pavić, hrvatski trener koji je jedno vrijeme radio i u Premijer ligi BiH, ostao je bez posla, piše dalmacijanews.

Od decembra 2018. godine Pavić je radio u Hrvatskoj kao trener Solina, no poslije pet vezanih poraza koji su gurnuli klub ka donjem dijelu tabele, prema pisanju pomenutog portala došlo je do raskida saradnje.

"Niz od pet poraza presudio je treneru Paviću s kojim se klub prijateljski razišao", navodi dalmacijanews, dok pak Pavić tvrdi da se traži model za raskid saradnje te da bi u ponedjeljak sve trebalo dobiti konačan epilog.

Veliki dio svoje trenerske karijere Pavić je proveo radeći u našoj zemlji. Najprije je vodio Vitez, veoma dobar dojam ostavio je vodeći Čelik, a još se okušao u Širokom Brijegu i Rudaru iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

I kao igrač također je imao priliku nastupati za Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi