3

Komentari (3)

Hakkinen
Rekoh ja nedavno. Gdje god da odeš Bosanac je bosanac i ne pita te jesi li pravoslac, katolik, musliman, rom, jevrej, mađar itd itd itd. Ali u Bosni neće pojedini da shvate da je ne bitno ime i prezime i gdje god da odeš ti si Bosanđeros i možeš se truditi koliko god hoćeš to si što jesi ...Bosanac ili Hercegovac. E evo ako je tačno i sa Jurićem u Italiji...Balkanac ( a što neko napisa pa Tudor Je u stručnom štabu i bilo je i prije balkanaca u Juventus. Pozdrav za Bosance i Hercegovce gdje god da su.
GuiliDamou
Kakva imbecilna izjava, naravno ako je prenesena kako treba i ako je tacna. Pa assistent Pirla je Igor Tudor, takodje balkanac, a Boga mi i Splicanin...
forza_juve
Eto prije u Juventusu nije bilo balkanaca, ajd ne seri kretenu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.