13

Komentari (13)

Adohordas
Nevalja ni murinjo sad kad su sezonu s****li.
Adohordas

Komentar i 5 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Marko Maksimovic je naš najbolji trener, on je novi Ivo Ištuk
bk123
Ko Ivo Ištuk bio neki stručnjak, ajde molim te lijepo

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Pa dobro ti si mrzac svega sto nije tvoja nacionalnost, ali činjenice govore da je nakon Amara Osima, Ištuk naš najtrofejniji trener.
pjanke.sa
@denimen9 meni treba jos neki klub, koji nije politicki aktivan ko Borac, da Marko dokaze da je dobar trener. Ono sto su uradili prosle sezone je za Haga. A on se slozio sa svim. Nemoj ga majke ti nama trpat.
bk123
denimen9 nisi dobar sve si fulio, Ištuk je moje nacionalnosti pa si to fulio i sve ti ostalo pada u vodu...al posebno to da sam mrzitelj .. aj zbogom
denimen9
Ma čim ti ne znaš ko je Ivo Ištuk i šta je sve osvojio vidi se da pojma nemaš. Zamolio bih da mi se ne kacis na komentare vise dok ne obnovis znanje
Kodex
Treba klub da vode legende sa velikim međunarodnim iskustvom Sušić, Hadzibegic prije svih a ne ove trenere za jednokratnu upotrebu .
Husrefbeg22
Mirza Varesanovic je najbolji kandidat za trenera Sarajeva. Safet Susic veliki igrac a mali covjek. Ne sjecam se da je ikada pomogao Sarajevu ili se bar uclanio i platio clanarinu, a treebao je puno vise obzirom sta je sve dobio zahvaljujuci igrama u FK Sarajevo. Mnogi su istaknuti igraci (Bazdarevic, Hadzibegic) u najtezim danima za bosnjacki narod slali konvoje pomoci u BiH a za Susica mi nije poznato da je i marku poslao. Stoga, sam protiv tog sebicnjaka i egoiste koji samo na svoj interes misli.
nedoni46
E cuj Varesanovic, pa da Dal bude kapiten? Il da svaku tekmu skace na zapad da se bije?
pjanke.sa
Super je Mirza mozda za nase lige. Ali dajte ba hocemo malo neki iskorak da napravimo, zar ne bismo trebali uloziti novac da se vise vrati poslije?
Ecosport
Čuj Varešanović hahahahaha ne bi me čudilo da ga punac opet uvali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.