12

Komentari (12)

Ljacmu1
Ovaj lik je prevara, ni u Hajduku nije ništa napravio.
Husrefbeg22
Ne znam sta je pametno uradio ovaj "strucnjak". Sto je manje babica zdravija su djeca = sto je manje strucnjaka u FK Sarajevo bice bolji rezultati.
zgembo.popuslic
A sta bi sa najbolje odradjenim prelaznin rokom u istoriji kluba?
Donrolls
I Mirvića svako vesla kako stigne,zavrsiće kao Tan na kraju,prodace nas nekom Albancu,Turčinu koji će nam dohakati
PRESEDAN
Yebo li mu Stanić mamaru
Uranija
Ako imalo ima obraza trebao bi već biti spakiran, ali u Sarajevu su mnogi tu na ublehu, od igrača do uprave
GiS
@Uranija ma ja, treba mu obraz, doveo nam covjek Avramovskog, Hamzu, Suljića.. hahaha pa smiješno je postalo da mi tjeramo svakoga za 5-6 mjeseci. Ljudi Ismiru pisu da nije dorastao zadatku, i da treba otici, hahahaha
A opet ti isti dizu euforiju kad nam covjek dovede svojim vezama top lijevog beka koji je blizu potpisa :)
Uranija
-Kao prvo suljica nam niko nije trebao dovoditi jer nije ni imao nekakve ponude iz bilo koje lige, dobio papire od DRUGOLIGAŠA mađarskog i pravac Sarajevo jer nije imao gdje drugo. -Kao drugo je li doveo nekog beka ili TEK TREBA da dovede (hvališ ga unaprijed bez potrebe) -Kao treće ako su avramovski (koji je za našu ligu dobar igrač) i posebno čataković (koji isto nije imao nigdje a klub mu dao papire samo da ide) su mu sav rezultat za ovih 6 mjeseci onda i to nije vrijedno neke hvale za uslove koje Sarajevo daje (ubjedljivo plate najveće u ligi) -Kao četvrto u FK Sarajevo će svako dovesti nekoliko prosječnih igrača u današnje vrijeme gdje klub ima odlične financijske uslove.
GiS
@Uranija imao je Emir H strasne uslove, da budem konkretan Hadzic je raspolagao sa 2 miliona eura vecim budzetom nego ovim sada, pa vidimo sta je napravio. Imao je Suljic ponudu iz Mađarske gdje je mogao ostati za veci novac, ali je dosao kod nas. Hamza jeste trebao Ici iz Bugarske, ali samo je 5 mjeseci slabog fudbala imao, prije toga je imao fenomenalne 2 sezone u Slovackoj, odlicno je igrao. A kakav to on rezultat veci od toga treba imati za 6 mjeseci? Prelazni rok ne traje 6 mjeseci, nego otprilike 2 mjeseca. On svoj posao radi sasvim kvalitetno, a to će pokazati i u ljetnom prelaznom roku.
A ti ako misliš da katastrofa posao radi, napisi mi 3 imena koja bi radila posao bolje od njega, a da ima isti budzet.
Jedino gdje sam se mozda zaletio je za tog beka, eto da ne ureknem sta, sacekat cemo ljeto pa da aBd vidimo jesam u pravu bio ( mislim da bi i tebi u cilju bilo da takav igrac dodje, za nase lige top, za Europe isto veoma dobar )
Ziv bio, nemam nista protiv tebe da se razumijemo, samo mi je malo bezveze napadati covjeka a vjeruj da svoj posao radi dobro.
Uranija
Nemoj mi molim te nekakvog nazor hvaljenja suljica, on jednostavno nije imao mjesta u drugoj Mađarskoj ligi (nemoj se ljutiti ali stvarno ne znam šta ti nije jasno). Suljić se nudio u razne lige istočne europe (poljska madarska pa i slovenija) ali ga niko nije želio dovesti. Dok god budemo tako razmišljali da su nam povratnici u klub veliko pojačanje mi ćemo tapkati u mjestu, jer niko se nije vratio a da je bio u takmicarskoj formi (svi ovi povratnici su bar pola sezone prosjedili na klupi ili tribini) Moramo jednostavno dovesti stručnjaka koji će nam dovoditi mlade igrače koji su spremi za uspjeh (nije Sarajevo klub koji bi trebao da oživljava karijere prijašnjih igrača)
zgembo.popuslic
@Uranija ne znam za tebe al znam da je velika vecina pitara bila prezadovoljna prelaznim rokom. Cak je bilo komentara gdje su pojedinci ismijavali Suljica i Catakovica al ovdje su ih navijaci Sarajeva branili i najavljivali setnju kroz ligu
Uranija
@zgembo.popuslic znam sve kako je bilo, kako smo počeli vraćati od velkoskog, lazića, dupovca, mujakića pa sve do suljića mi nismo napredovali ni 5%. I to je jedan od naših najvećih problema, jednostavno maksimalan nam je domet da vratimo bivšeg igrača koji se nije mogao nigdje više potpisati i da mu “oživljavamo” karijeru. Ali teško je te stvari mnogim zatucanim navijačima u glavu utuviti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.