Ivan Lendrić o nastavku Krpićevog posla: Opušten sam...

Zna šta se od njega očekuje

Ivan Lendrić o nastavku Krpićevog posla: Opušten sam...

E. Oštraković

Nogometaši Željezničara nalaze se na pripremama u Turskoj, gdje vrijedno rade kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone.

Za SportSport.ba govorio je povratnik u redove Željezničara, Ivan Lendrić, od kojeg se očekuje dosta obzirom da dolazi kao zamjena za Sulejmana Krpića.

Lendrić nije krio sreću zbog povratka u Željezničar, a govorio je i o dosadašnjem dijelu priprema.

"Sretan sam što sam ponovo tu. Većinu momaka znam od ranije, tako da sam se lako uklopio. U Međugorju je bilo dosta teže jer smo radili na fizici, a ovdje radimo na taktici tako da je dosta lakše. Samo da sve prođe bez povreda i da bude sve dobro", kaže Lendrić.

Ono što navijači očekuju od njega su golovi i nastavak serije Sulejmana Krpića. Kaže da pritiska nema, a istakao je i svoje favorite za titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Opušten sam i miran. Imam dosta iskustva i ništa me ne može pokolebat. Kada je riječ o favoritima, Željo, Sarajevo i Zrinjski", završio je Ivan Lendrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Sretno plavi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi