Sinoć pratio okršaj Partizana i Zvezde, a večeras oduševio sve objavom na Instagramu

Perišić fokusiran na samo jedno

Sinoć pratio okršaj Partizana i Zvezde, a večeras oduševio sve objavom na Instagramu

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić iznenadio je je sve kada se sinoć pojavio u beogradskoj Areni gdje je pratio meč Partizana i Crvene zvezde. No, fudbaler Tottenhama već danas se vratio svojim obavezama, a video koji je objavio oduševio je javnost u Hrvatskoj.

Perišić je prije nešto više od mjesec dana zadobio tešku povredu koljena zbog koje će van terena biti još najmanje tri mjeseca, ali već lagano Hrvat je počeo s oporavkom.

On je slobodno vrijeme iskoristio i da prati meč Eurolige jer se neočekivano pojavio u Beogradu gdje je gledao okršaj ljutih rivala Partizana i Crvene zvezde.

Perišić je dobio gromoglasan aplauz kada se pojavio u beogradskoj Areni što su scene koje su posebno oduševile javnost u regionu.

Međutim, Perišićev glavni prioritet je da bude maksimalno fokusiran na oporavak od povrede koji ide bolje od planiranog. Već je počeo s laganim treninzima što se nije očekivalo mjesec dana nakon operacije.

Perišić je danas objavio video na Instagramu u kojem je pokazao da već lagano trenira u teretani što je oduševilo javnost u Hrvatskoj.

Oglasi

Pored toga objavio je i video kako već počinje hodati bez štaka što su zaista sjajne vijesti.

Jasno je da je Perišić jedan od glavnih aduta Zlatka Dalića i reprezentacije Hrvatske i glavni cilj je da on bude spreman za Evropsko prvenstvo ukoliko se Vatreni uspiju plasirati jer im u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje.

Hrvatska je poražena nedavno od Turske i Velsa i otežala je sebi situaciju što se tiče plasmana EP kroz kvalifikacije. No, na tim mečevima najbolje se vidjelo kakav značaj Perišić ima u reprezentaciji i koliko je falio svojoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Perišić je fokusiran na oporavak i stvari idu po planu i programu, a na teren bi se prema prognozama mogao vratiti nekad u februaru. Čak bi mogao biti spreman i za baraž u martu ukoliko se Hrvatska ne plasira na EP kroz kvalifikacije.

Hrvati igraju za dvije sedmice odlučujuće mečeve protiv Latvije i Armenije. Trebaju im pobjede i kiks Velsa da se vrate na drugo mjesto i direktno plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

Marro
kakva bruka za Perišića da gleda genocidaše koji javno propagiraju četništvo veliko razočaranje od njega
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi