Ivan Rakitić poslao poruku Emiru Spahiću

"Ne daj mi se brate"

Ivan Rakitić poslao poruku Emiru Spahiću

E. Škorić

Vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao bivši bh. kapiten Emir Spahić potresla je dobar dio svjetske nogometne javnosti.

Spahić je imao tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka, a danas je helikopterom prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu i sada je njegovo stanje stabilno, nakon što je smješten na Kiniku za anesteziju i reanimaciju.

Do nesreće je došlo kada se prevrnuo terenac kod selja Ključ nedaleko od Gacka, a kojim je upravljala osoba incijala M.H.

Mnogi bivši saigrači su poslali Spahiću poruku podrške, a to je učinio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, s kojim je popularni Spaha igrao u Sevilli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nedaj mi se brate, ti si najjači, svi smo uz tebe", napisao je Rakitić uz zajedničku fotografiju s treninga Seville.

Top Komentari

Mikidk
Lijepo od njega
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi