Ivan Rakitić se emotivnom porukom oprostio od Reyesa: Brate moj, slomljen sam...
Rakitić i Reyes su bili saigrači u Sevilli

Mnogi nogometaši su se oprostili od Reyesa

Ivan Rakitić se emotivnom porukom oprostio od Reyesa: Brate moj, slomljen sam...

S. Pašalić

Nogometni svijet danas je potpuno šokirala vijest da je Jose Antonio Reyes poginuo u saobraćajnoj nesreći.

35-godišnji Reyes je svoju karijeru počeo u Sevilli, a još je igrao pored ostalih i za Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid.

Vijest je potresla sve nogometaše od kojih se njih nekoliko već oglasilo i porukom se oprostilo od Reyesa.

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić je također bio u šoku nakon ove vijesti. On se na svom Instagram profilu oglasio jako emotivnom porukom.

"Brate, samo Bog zna zašto te tako brzo odveo s ovog svijeta. Živjet ćeš u mom srcu svakoga dana. Slomljen sam od boli. Hvala ti što si mi ostavio te lijepe uspomene. Voli te tvoj plavi brat, počivaj u miru", napisao je na Instagramu Rakitić.

Ivan Rakitić je igrao za Sevillu od 2011. do 2014. godine i u svojoj posljednjoj sezoni u dresu ovog kluba je osvojio Evropsku ligu, a upravo tada je s njim igrao i Jose Antonio Reyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti