13

Komentari (13)

ratip irats
Posteno odigro u Bordo dresu, svaka cast...
PeppermintSA
Tatko uvijek išao glavom na kopačku i davao 100% sebe za bordo dres! Živ i zdrav nam bio, care!
Comandini
Vranjes - Tosic - Karleusa Nyema - Tatko - Dunjusa
velezovac
SLATKO OD DUNJE ...
TSS
Nego sta druze, to je cinjenica. U BiH postoje tri ozbiljne grupe uz Horde, tu su Manijaci i Lesinari, ostali nisu ni vrijedni spomena. Pozdrav za selo kraj Mostara i navijace prvaka Prve lige Federacije.
JedanVamo81
Safunjas li ga na tinu susica
BosnianKingdom
Jarane red army mozda dns nije ko prije, al to je prva grupa u BiH
rabodimis
Horde, Rodjeni, Manijaci, Robijasi, Lesinari.. Fukare su razocarale totalno, poslije Azmira ko da su nestali... Neki realan redoslijed grupa u BiH-a.. Ostatak (oni koji imaju nekakve navijace) je vise aktivan van fudbalskim aktivnostima i promociji "plemenskih" obicaja, zbog toga ih ne racunam u sportske price.. PS Nije tesko provalit da ne gotivis Velez al realno su dobar posao radili zadnjih godina, tesko da ce ikad vratit svoju prijeratnu bazu navijaca al dobro se drze i prave dobru pricu, definitivno zasluzuju mjesto iza Hordi i mjesto ispred morzovih pudlica..
JedanVamo81
Horde zla, jedna od najorganizovanijih i najbrojnijih navijačkih skupina u BiH hahahahah
nedoni46
Dovoljno je vidjet tvoje komentare, u svakom nekog vrijedjas, kompleks pravi.
BordoBijeli
Nego ko je?Da nisu oni 50 navijaca Svinjskog?
rabodimis
Rece jedan vamo.. inace istaknuti clan nepoznatih, neprimjetnih i ne interesantnih.. XD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.