Sve je stalo kada se na ulici pojavila Ivana Knoll - Hrvatica napravila pometnju izazovnim outfitom

Pred utakmicu sa Španijom

Sve je stalo kada se na ulici pojavila Ivana Knoll - Hrvatica napravila pometnju izazovnim outfitom

Esmer Oštraković, foto: Endin Čaušević

Tek je drugi dan Evropskog prvenstva, ali danas su posebnu pažnju Evrope na sebe privukli Hrvati koji igraju utakmicu protiv Španije.

Sigurno je da se očekuje paklena atmosfera na utakmici, a gotovo 90% stadiona trebalo bi biti ispunjeno navijačima Hrvatske.

Jedna od navijačica bez koje sve ovo nikako ne može proći je naravno najpoznatija hrvatska navijčica Ivana Knoll.

Naš reporter je zabilježio situaciju kada se Ivana Knoll pojavila među navijačima Hrvatske i odmah je na sebe privukla veliku pažnju.

Naime, Knoll je napravila pravu pometnju među navijačima svojim izazovnim outfitom.

Oglasi

Navijači su odmah krenuli da joj prilaze kako bi se fotografisali sa njom, a osim toga čuju se i poneka dobacivanja sa strane.

Ono što je našem reporteru posebno zapalo za oko jeste to da je Knoll bila jako ljubazna prema navijačima koji su tražili fotografiju sa njom, dok je dobacivanja potpuno ignorisala.

Ivana Knoll već prvi dan "kukala" zbog hotela

Knoll je odabrala ekskluzivni hotel u kojem će boraviti tokom Eura. Ipak, nije dobila ono čemu se nadala, pa je svoje nezadovoljstvo odlučila istaći na društvenim mrežama.

Oglasi

Ne godi joj to što je hotel poprilično stari i što je apsolutno sve što treba, poput hotela i teretane, trenutno zatvoreno.

"Plaćam tisuće eura za 'najbolji hotel' u Berlinu. Stare sobe, grijanje ne radi, u toku su radovi u teretani i na bazeni. Ne bih preporučila", rekla je Ivana i otkrila je cijenu koju plaća za dnevni najam hotelske sobe.

"Samo za mene soba košta 650 eura."

Ona je prinuđena u ovom hotelu ostati barem još nekoliko dana. Sve je već plaćeno i ne bi bilo smisla da tek tako baci novac.

Top Komentari

bk123
Molio bih novinare na ovom sportskom portalu da prestanu reklamirati kurave i da malo više pažnje posvete moralnim vrijednostima....kanite se kurava i *****luka na sportskom portalu....predstavljanjem njih kao nekih značajnih osoba pišate po normalnim ljudima koji drže do dostojanstva o koji bi odvojili dostojanstvenu djecu
5 0
Dtox
A uopste i nije toliko lijepa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi