Ma, kakva Ivana Knoll: Hrvatica anonimnoj djevojci s tribina nije ni do koljena
Ivana Knoll dobila ozbiljnu konkurenciju (Photo: Goran Stanzl/PIXSELL)

Snimljena na utakmici i podigla prašinu

Ma, kakva Ivana Knoll: Hrvatica anonimnoj djevojci s tribina nije ni do koljena

Midhat Šljivak

Hrvatska navijačica Ivana Knoll stekla je svjetsku slavu pokazivanjem atributa na tribinama tokom utakmice nacionalnog tima. Međutim, Hrvatica nije ni do koljena djevojci koja se pojavila na bejzbol utakmici u SAD-u.

Meč MLB lige između St. Louis Cardinalsa i Colorado Rockiesa pao je potpuno u drugi plan zbog. Razlog je djevojka koja se pojavila na tribinama.

Ljepotica koju je u jednom trenutku prikazala kamera zvaničnog sponzora, postala je predmet potrage na društvenim mrežama. Razlog nije teško shvatiti.

Čak ni komentator meča Chip Caray nije mogao ostati imun na ono što vidi. Njegov komentar je nasmijao mnoge i nakon što je izgovorio reklamne riječi je ispalio:

"Ko zna? Možda ćete dobiti mjesto pored nje", rekao je Caray očigledno očaran atributima i ljepotom ove djevojke s tribina.

Navijači pred ekranima, te na društvenim mrežama, krenuli su odmah u potragu za djevojkom. Očekivano, potraga je jako brzo urodila plodom

Oglasi

Dosta je bilo onih koji su doslovno molili za bilo kakvu informaciju o njoj. Naravno, najviše se tražio Instagram račun i ispostavilo se da se radi o izvjesnoj Kailee

Ona na Instagramu ima gotovo 34 hiljade pratitelja. Popularnost joj je skočila u posljednjih nekoliko dana, a ona očigledno voli isticati atribute koje posjeduje.

Mnogo je djevojaka koje su ovakav vid popularnosti iskoristile kako bi zaradile nešto novca. Najslavniji primjer je Pamela Anderson koja je viđena na utakmici tokom 80-ih godina prošlog stoljeća i postala je istinska filmska zvijezda.

Ova djevojka definitivno ima atribute da krene istim putem. Sada je sve do nje hoće li iskoristiti ovakvu popularnost.

Oglasi

Ivana Knoll najavila dolazak u Njemačku

Reprezentacija Hrvatske i ovog ljeta će biti u centru pažnje fudbalske javnosti, a sa njima i navijačica Ivana Knoll.

Nakon što je boravila na prvenstvima svijeta u Rusiji i Kataru, Knoll je obećala da ovog ljeta dolazi u Njemačku i vjerovatno ćemo je ponovo gledati u golišavim izdanjima.

Ona je svoju popularnost iskoristila maksimalno. Tokom boravka u Kataru stekla je milione pratitelja na društvenim mrežama i postala je veoma tražena na manekenskom tržištu.

Ivana ipak nema namjeru mirovati. Zato je ovog ljeta očekujemo u veoma atraktivnim izadnjima, posebno ako na tribinama budu visoke temperature.

Ipak, bez obzira kakva se pojavila protiv prirode iz Sjedinjenih Američkih Država definitivno ne može u istu rečenicu. Realno.

Oglasi