Knoll Piersu Morganu priznala ono što cijeli svijet zanima: Zašto se tako (ne) oblači u Kataru?
Hrvatska navijačica kod Morgana u intervjuu.

Zanosna navijačica Hrvatske

Knoll Piersu Morganu priznala ono što cijeli svijet zanima: Zašto se tako (ne) oblači u Kataru?

E. Ganibegović

Navijačica Hrvatske, Ivana Knoll, dala je intervju Piersu Morganu i otkrila ono što zanima sve ljubitelje fudbala - zašto se oblači u Kataru tako zanosno i provokativno. 

Svako Svjetsko prvenstvo šansa je fudbalerima da se pokažu na najvećoj sceni i zasluže neki dobar transfer.

Osim reklame za fudbalere, ono je i reklama i za brojne navijačica tijekom proteklih smotri, a ove godine je to hrvatska navijačica, Hercegovka Ivana Knoll.

Iako je prisutna na svim utakmicama reprezentacije Hrvatske, prije nekoliko dana se propisno osramotila kada nije znala da nabroji tri reprezentativca zemlje za koju navija.

Na utakmici trećeg kola grupne faze između Hrvatske i Belgije (0:0) vidjeli smo jednu zanimljivu scenu, a Ivana je ponovo bila glavna akterica.

Oglasi

Naime, na tribinama ju je fotografisao katarski biznismen Mohammed Hassan al-Jefairi koji je kasnije rekao da su zapravo "prikupili dokaze" da bi ih kasnije predali vlastima.

Ivana je u intervjuu Piersu Morganu odgovorila da njen outfit nema veze sa vrijeđanjem lokalne kulture i dodala da su joj mještani potvrdili da može da se oblači kako želi. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Poštujem svaku zemlju u koju odem, zanimaju me kakva su pravila. Lokalni stanovnici su mi rekli da se mogu oblačiti kao i inače jer za vrijeme Svjetskog prvenstva prave izuzetak i puštaju nas da se oblačimo kako želimo. Zato sam nosila ovu odjeću.

Nisam dobila nikakve negativne reakcije. Došli su da se slikaju sa mnom Katarci i Arapi, čak su i žene došle da se slikaju sa mnom, u odjeći koju sam nosila na prošlom meču. Divno je što prihvatamo da smo drugačiji", rekla je Knoll.

Top Komentari

volta
Žena kraljica ode Arapima i gola seta okolo, ja znam da bi 90% Bošnjaka rado serijat uvelo u Bosni, al sreća opet nije dovljno
1 6
antikomunist
Cuj"prelijepa"..Ganibegovicu mizerijo od covjeka i prodata duso.Koliko ti daju za over bljuvotine koje objavljujes zajedno sa Causom i onim HDZovcem emdju vama???Odi u Capljinu pa vidi kako uzivo izgleda ta"prelijepa cura":)Hahahaha..kako si JADAN bjedo jedna:)hahaha..samo da se SDPovac uvuce u pakas:)
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi