Knoll ističe atribute, a Katarani vade telefon i slikaju, imuni nisu ni mladi ni stari
Ivana Knoll mami poglede u Kataru.

Hrvatska navijačica hit u Kataru

Knoll ističe atribute, a Katarani vade telefon i slikaju, imuni nisu ni mladi ni stari

Eldar Ganibegović

Svjetsko prvenstvo u Kataru u punom je jeku. Hrvatska je prošla u osminu finala, a navijačica ove reprezentacije, Ivana Knoll, jedna je od najatraktivnijih u ovoj arapskoj zemlji.

Ivana Knoll, navijačica reprezentacije Hrvatske porijeklom iz Bosne i Hercegovine (Čapljina), prava je atrakcija u Kataru.

Postala je prepoznatljiva po isticanju atributa i zanosnim fotografijama, a to praktikuje i na tribinama stadiona na kojima prisustvuje.

Mnogi su je kritikovali zbog načina odijevanja u Kataru koji je islamska zemlja, ali je ona imala odgovor i na to.

"Prvo sam mislila ako se Svjetsko prvenstvo održava tamo (Katar), sigurno će nam omogućiti sve kako bi bilo ugodno za sve navijače bez ikakvih ograničenja.

Onda sam čula za pravila i bila sam šokirana. Pravila oblačenja a zabranjuju pokazivanje ramena, koljena, stomaka i svega, a ja sam rekla: 'O moj Bože, nemam čak ni odjeću da sve to prikrijem.'"

Oglasi

Bila sam jako ljuta jer ako ja nisam muslimanka i ako mi u Evropi poštujemo hidžab i nikab, mislim da oni moraju poštovati naš način života, našu vjeru također i na kraju ja nosim haljine, bikinije jer sam katolkinja iz Hrvatske koji je ovdje zbog Svjetskog prvenstva", rekla je, između ostalog, Ivana Knoll.

Ona se fotografisala na tribinama, a ponosno je opet istakla svoje atribute. Imuni nisu ostali ni Katarani, ni mladi, a ni stari.

Nisu se libili izvaditi telefon i fotografisati je, a sve su to uhvatile i kamere kojima u Kataru očito ništa ne može promaknuti.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

  

Katarani ne skidaju pogled s Ivane Knoll. 

Ivanu Knoll ćemo u Kataru gledati još, s obzirom na to da je Hrvatska prošla u osminu finala gdje će igrati protiv Japana i sigurno je favorit za prolazak među osam najboljih na svijetu. 

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
lijepa nasa,svaka cast madam,mislim da bi ti mnogi ovdje pojli vnogo ko sarmu
0 4
antikomunist
koliko vas HDZ placa za objavjivanje ovakvih gluposti i velikohrvatstvo?!
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi