Ivanković: Nadam se pobjedi protiv Borca

Fudbaler Širokog Brijega

Ivanković: Nadam se pobjedi protiv Borca

Fudbaleri Širokog Brijega odradili su posljednji trening na Pecari i otputovali u Banja Luku, gdje će sutra u okviru 13. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Borcem. 

Prvotimci Jure Ivanković i Luka Menalo očekuju tešku utakmicu protiv kluba koji vodi Petar Kurčubić, no nadaju se pobjedi i novim bodovima. 

"Protiv Orašja smo odigrali pametnu utakmicu i to je rezultiralo pobjedom od 3:0. Sad samo mislimo na Borac. Sigurno da njihovo mjesto na tabeli ne govori o kvaliteti, trenutno su u krizi i protiv nas uvijek igraju 'napaljeno'. Teško je igrati u Banja Luci, ali mislim da smo sad u odličnom nizu i nadam se da ćemo se vratiti sa tri boda", izjavio je Jure Ivanković za klupski sajt.

U pozitivan rezultat protiv Borca vjeruje i Luka Menalo, koji ističe da je atmosfera u timu na visokom nivou. 

"U Banja Luci nas čeka teška utakmica, ali nadam se da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu. Atmosfera je odlična među igračima, svi se odlično slažemo i idemo po nova tri boda", istakao je Luka Menalo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg nakon 12. odigranih kola zauzima petu poziciju u Premijer ligi BiH sa tri boda manje u odnosu na vodeću Slobodu iz Tuzle. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.