Ivanković optimista: Želimo upisati tri boda

Na Pecaru dolazi NK Čelik

Ivanković optimista: Želimo upisati tri boda

S. Mlaćo

Duelom Širokog Brijega i Čelika završit će se prvo kolo u Premijer ligi. Ovaj meč igra se sutra na stadionu Pecara i sigurno da će biti veoma uzbudljivo.

Nakon ispadanja iz Evrope, u Širokom Brijegu fokusirani su samo na meč sa Zeničanima.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica, NK Čelik Zenica ima nekoliko izrazito dobrih pojedinaca prema naprijed i na to moramo posebno obratiti pozornost. Ipak, za ovu utakmicu se pripremamo već mjesec dana, od početka priprema. Vjerujem kako ćemo se prikazati u dobrom svjetlu, odigrati kvalitetno i upisati tri boda pred našim navijačima te tako započeti sezonu na najbolji mogući način", rekao je pomoćni trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković.

Meč na Pecari igra se sa početkom u 21 sat.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi