Neobičan debi u HNL-u za bivšeg igrača NK Široki Brijeg

Zanimljiva situacija za Stipu Markovića

Neobičan debi u HNL-u za bivšeg igrača NK Široki Brijeg

M. Šljivak

Dugogodišnji fudbaler NK Široki Brijeg Stipo Marković debitovao je večeras u prvenstvu Hrvatske.

Ovaj 25-godišnji lijevi bek prešao je u redove Lokomotive iz Zagreba, a već u prvom kolu pred njim je bio žestok izazov u vidu aktuelnog prvaka Dinama.

Njegov debi u HNL-u je bio veoma neobičan. Prava je rijetkost da igrači već na debiju dobiju žuti karton nakon samo 40 sekundi utakmice, a Markoviću je to večeras pošlo za rukom.

Imao je bh. fudbaler jedan start na sredini terena. Sudija mu nije oprostio i on je postao prvi zapisani fudbaler na terenu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Srećom do kraja nije imao razloga za strah. Oštrih startova nije bilo, ali svakako da mu se večeras desila neobična situacija.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Nije Marković nego Arežina je proklizao,pusti komentatora sta prica
0 1
soccer54
kao novinar mogli ste se informirati prije nego članak napišete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi