Ivanković sjajan na klupi Širokog Brijega: "Čestitam svojim momcima"

Gostujuća pobjeda Širokog Brijega

Ivanković sjajan na klupi Širokog Brijega: "Čestitam svojim momcima"

S. Mlaćo
NK Široki Brijeg je sjajno prošao još jednu prepreku.

Širokobriježani su slavili 3:1 na Policama protiv Leotara.

Jure Ivanković se pokazao kao pravi potez Uprave kluba sa Pecare koja mu je dala povjerenje.

“Zahvalio bih se domaćinima, jer smo se uvijek u Trebinju osjećali ugodno. Utakmicu smo otvorili s nekoliko dobrih prilika i postigli rani pogodak, a bilo je još nekoliko situacija za povećanje vodstva. Međutim, došlo je do jedne greške u obrani i domaćin je izjednačio. Na otvaranju drugog poluvremena Leotar je bio bolji i pogodili su vratnicu. Preživjeli smo nekako taj dio utakmice i kasnije poveli i na vrijeme postigli pogodak za 1:3. Čestitao bih svojim igračima na ostvarenoj pobjedi na ovom teškom terenu i svemu onome što su radili u ovom razdoblju nakon reprezentativne stanke", rekao je Ivanković nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Široki Brijeg gostuje FK Velež.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi