Teški uvjeti za igru i na Policama

Teren poprilično potopljen

Teški uvjeti za igru i na Policama

M. Šljivak

Ekipe Leotara i Širokog Brijega otvaraju 16. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Duel na Policama igra se od 13 sati, a kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini, organizatori imaju dosta problema sa pripremom terena.

Igrače Leotara i Širokog dočekat će jako težak teren za igru. Dosta je vode na travnjaku i igrači oba tima će imati probleme da pokažu ono što najbolje znaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je svakako dobra vijest je da kiša u Trebinju trenutno ne pada i temperatura zraka je itekako povoljna za igru.

Leotar ovaj susret dočekuje na osmom mjestu sa 16 bodova, dok su Širokobriježani dvije pozicije ispred sa 20 osvojenih bodova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi