Ivanković: Uz čvrstu igru do pobjede

Vezista Širokog za SportSport.ba

Ivanković: Uz čvrstu igru do pobjede

D. Vejo

Stadion Pecara u nedjelju će biti uporište kvalitetnog fudbala, iz razloga što se na njemu odigrava utakmica 22. kola Premijer lige BiH između domaćeg Širokog Brijega i Čelika.

Izabranici Davora Mladine nakon pobjede u gostima od 0:3 protiv Veleža ulaze puni samopouzdanja u naredni meč protiv Zeničana. O tome koliko će utakmica biti teška, najbolje zna vezni igrač Širokog.

"Naše ambicije su da u narednoj utakmici protiv Čelika uz dobru igru ostvarimo pobjedu i ostavimo tri boda na Pecari. Protivnik je jedna vrlo čvrsta ekipa koja zna dobro da igra polukontru i kontru. Ali, mislim da ih možemo zaustaviti", rekao je za SportSport.ba igrač Širokog Brijega, Jure Ivanković.

Uz puno motivacije i jedni i drugi ulaze u utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom da smo prošli u Kupu, atmosfera je na jednom veoma zavidnom nivou. Svi smo zdravi, nema povreda i žutih kartona tako da očekujem da se u nedjelju prikažemo onako kako mi to znamo, u najboljem svijetlu", dodaje vezista.

Meč je na rasporedu u nedjelju od 18 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi