Ivanković: Željeli smo isprobati neke opcije pred FK Velež

Dobra provjera za klub sa Pecare

Ivanković: Željeli smo isprobati neke opcije pred FK Velež

S. Mlaćo
Široki je danas u prijateljskoj utakmici savladao Croatiu Zmijavci 2:1.

Strijelci za bh. premijerligaša bili su Mujan i Ćavar.

“Dobili smo sve što smo tražili. Odradili smo energetski dosta dobru utakmicu. Podijelili smo minutažu igračima i sačuvali one koji su iznijeli većinu utakmica do sada. Samo su Ilija Mašić i Ivan Ikić odigrali cijelu utakmicu. Željeli smo da dobiju potrebnu minutažu kako bi spremni konkurirali za posljednje tri utakmice ove jeseni. Naši sportski prijatelji iz NK Croatia Zmijavci pokazali su se u dobrom svjetlu i potvrdili kako nisu slučajno vodeći u 2. HNL. Imali smo problema s preuzimanjem njihovih igrača, jer imaju drugačiji sustav igre i nismo se bili pripremili za to. Više smo htjeli isprobati neke naše opcije za utakmicu s FK Velež Mostar. Na kraju sam zadovoljan. Igrači koji su ušli u nastavku odradili su svoj posao dosta dobro, kako željom, tako i zalaganjem na terenu. Nitko se nije ozlijedio i sada se nastavljamo pripremati za nastavak prvenstva“, kazao je trener Širokobriježana Jure Ivanković.

Široki narednog vikenda igra sa FK Velež u Mostaru.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi