Ivanković: Izgledalo mi je kao da igraju seniorska i juniorska ekipa

Press konferencija

Ivanković: Izgledalo mi je kao da igraju seniorska i juniorska ekipa

H. Zilić

Široki Brijeg je u derbiju Premijer lige BiH deklasiran od Zrinjskog rezultatom 4:0.

Nakon meča na press konferenciji medijma  se obratio trener gostujuće ekipe Jure Ivanković.

"Neke stvari ne mogu objasniti, ulazak u utakmicu preuzimanje igrača, zatim prekidem, gdje je Zrinjski najopasnji tako smo i primili golove. Bili su bolji od nas u duelu, izgledalo mi je da igraju seniorska i juniorska ekipa. Svaki pas, skok, duel sve je bolje bilo. Žao mi je što se nismo prikazali u boljem izdanju, ovo nije prava slika Širokog, ali nadam se da će nam ovo biti škola", rekao je Ivanković i dodao:

"Našim navijačima nismo dali povoda da se ustanu sa stolice, izvinjavam se. Kako je tako je, okrećemo se drugim utkamicama, treba napraviti plan za naredne dvije sedmice."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivanković je govorio i problemima s povredama, ali da ekipa ne traži alibi. Spomenuo je i ambicije, trenutno stanje Širokog, kao i protivnike u prvenstvu.

Press konferenciju Jure Ivankovića pogledajte u narednom videu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije