Iz Posušja rigaju vatru na suđenje poslije lokalnog derbija: "Mi smo mali klubić..."
FOTO: HŠK Posušje

Ispuštena dva gola protiv Širokog

Iz Posušja rigaju vatru na suđenje poslije lokalnog derbija: "Mi smo mali klubić..."

A. Čaušević

Nakon duže od decenije pauze Posušje i Široki Brijeg su odigrali lokalni derbi u Premijer ligi. 

Na stadionu Mokri dolac viđena su četiri gola, mreže su se tresle u drugom poluvremenu, a na kraju je završeno 2:2.

"Dominirali smo prvo poluvrijeme, ulazli su završnicu sa dosta igrača, falilo je da postignemo gol, u drugo poluvrijeme tih 10 minuta slabije ušli, zabili su nam dva gola iz nekog kaosa, trebalo nam je da se stabiliziramo, i dodamo energiju, na kraju sam zadovoljan jer je moglo otići na stranu Posušja, dobra i dinamična utakmica, četiri gola i možemo biti zadovoljn", rekao je trener Širokog Brijega Jure Ivanković nakon utakmice.

S druge strane, Stipe Balajić, je kritikovao suđenje Matea Muse. Trener Posušja smatra da je prekrašaj u 80. minuti poslije kojeg je sviran penal za Široki napravljen van kaznenog prostora.

"Kada vodiš 2:0 sasvim normalno je da budeš nezadovoljan. Taj jedanasterac je doveo do izjednačenja, mislim da je bio faul bio van 16 metara. Mi smo mali klubić, a za mene veliki, mislim da je taj detalj presudio", rekao je Balajić te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U drugom poluvremenu dva puta smo mijenjali formaciju, to je dobro funkcioniralo, imali smo dobar period, ali mislim da je taj penal, koliko su mi rekli ljudi kojim vjerujem, presudio da Široki dođe do boda."

Široki Brijeg za sedam dana igra novi hercegovački derbi i to na gostovanju kod Zrinjskog, dok će Posušje također u svehercegovačkom okršaju biti domaćin Veležu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Ne smi se dozvolit da vrapcicani padnu u crvenu zonu zato ti je suđenje bilo takvo
1 8
brmbrm
nitko ne spominje to sto je sirokom ponisten cist gol a sudjen je ofsajd
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi