Ivanović nakon Irske: Najvažnija pobjeda za nas
EPA

Srbija na pragu SP

Ivanović nakon Irske: Najvažnija pobjeda za nas

Fudbalska reprezentacija Srbije pobjedom nad Irskom napravila je veliki korak ka plasmanu na Svjetsko prvenstvo. 

Orlovi su sinoć u okviru kvalifikacija pobijedili u Dublinu selekciju Irske, golom Kolarova, a da bi ovjerili plasman u Rusiju potrebna im je još jedna pobjeda. 

"Zabilježili smo najvažniju pobjedu u ovom ciklusu kvalifikacija. Veliki korak prema Rusiji i mislim da ova generacija zaslužuje to. Nadam se da ćemo riješiti sve na najbolji mogući način i da ćemo već u Beogradu proslaviti plasman na Svjetsko prvenstvo", kazao je Ivanović. 

Naredni susret Srbija će odigrati u Beču protiv Austrije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Rekli smo da ćemo na svaku utakmicu ići na pobjedu, tako će biti i u Austriji gdje ćemo pokušati završiti sve, i da onda napravimo veliku feštu u Beogradu", zaključio je štoper Zenita iz St. Petersburga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi